Adelaar vliegt met Sony Action cam van Burj Khalifa in Dubai

Na eerdere vluchten in Parijs en Londen, nu een filmpje van een arend die vanaf de Burj Khalifa in Dubai naar beneden vliegt. Niet voor mensen met hoogtevrees….

 

= Persbericht =

Arend ‘Darshan de Eagle’ vloog afgelopen weekend vanaf de Burj Khalifa in Dubai. Dit gebouw is met 829,8 meter het hoogste gebouw ter wereld. De arend vestigde een nieuw wereldrecord door van het hoogste punt door mensen gemaakt bouwwerk te vliegen. Tijdens de recordvlucht was Darshan voorzien van een Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini om zijn vogelvlucht haarfijn vast te leggen.

De video’s werden geproduceerd in samenwerking met de non-profit organisatie Freedom Conservation. Deze organisatie heeft als doel om de zeearend terug te brengen naar zijn natuurlijke habitat in de Franse en Zwitserse Alpen. Met de Sony Action Cam zijn de vluchten van de zeearenden nauwkeurig vast te leggen en dragen ze zo bij om de re-integratie te bereiken. Eerder vertrok de arend al vanaf de Eiffeltoren in Parijs en de Tower Bridge in Londen.

Sony Action Cam
De Action Cams van Sony zijn de kleinste actiecamera’s ter wereld en voorzien van Sony’s kenmerkende technologieën, zoals de doeltreffende beeldstabilisatie, hoogwaardige Exmor R-CMOS-sensor en een kwaliteitsobjectief van Zeiss. Dankzij deze innovaties is Sony in staat om vluchten – bijvoorbeeld die van Darshan – op grote hoogte en vanuit vogelperspectief vast te leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.