Het grote fototassenvraagstuk

Op zoek naar de ideale tas voor al mijn spullen ben ik langs deze site gekomen. Leuk om te zien wat anderen doen met de verschillende tassen en hoe zij alles opbergen. LowePro blijft mijn favoriet al kan de Crumpler mij ondertussen toch ook al wat bekoren πŸ™‚ .

CAMBAGS.COM

4 thoughts on “Het grote fototassenvraagstuk”

 1. Antonette de Groot says:

  Heb even wat zitten meten, en in theorie zou mijn camera met zoomlens precies in deze passen: http://www.crumpler.nl/?product=Pretty_Boy_XL&page=details&product_id=PB4000-003&size=big
  Vind ‘m ook wel mooi in deze kleuren, past goed bij mijn andere tas πŸ™‚ . Wit vind ik ook mooi, maar voor hier in huis net iets te besmettelijk.

 2. Antonette de Groot says:

  Ik zou er graag nog eentje willen waar dan alleen de camera met zoomlens in kan, is er vast nog wel een gaatje voor de 50mm… Ik zou sowieso nooit een drinkfles bij de camera stoppen eerlijk gezegd. In mijn werk zie ik te veel lekkende bekers en flessen πŸ™‚ . Dan zou ik gaat voor een drinkdingetje dat je met een clipje of, heel padvinderig, met een touw aan de buitenkant bevestigd. Ga binnenkort een keertje de maat nemen bij mijn favo fotozaak in den bosch en dan bestellen op internet ofzo. Heb al wel gezien dat dat veel voordeliger is… Zal je even doorgeven welke het dan zou worden. Allebei dezelfde nemen, leuk voor bij opdrachten πŸ™‚ . Zal ik er ook nog bijpassende shirtjes bijmaken…

 3. Bas says:

  Dat had ik ook gezien πŸ™‚ . Wel praktisch uitgevoerd door crumpler maar ik heb toch de voorkeur voor dat andere merk, wat robuuster en uitbreidbaar. Maar als kleine reistas…, juist het “niet”-fototas uiterlijk spreekt mij wel aan voor bijvoorbeeld een citytrip. Maar welke grootte moet je dan nemen? Stop je er enkel het toestel in of is er nog plaats voor een drinkfles of iets anders? Jij bent de specialist op dat vlak πŸ˜‰ .

 4. Antonette de Groot says:

  Zag dat een van crumplers een rood en een groen vakje in het voorvak had… Voor lege en volle kaartjes.. πŸ™‚ Kijk dat vind ik dan weer leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.