Opvouwbare mini-studio: Foldio

Je wilt wat spulletjes verkopen op Marktplaats, maar je weet ook van je eigen zoektochten op dergelijke verkoopsites wel dat de foto die erbij staat een duidelijke eerste indruk geeft van de aantrekkelijkheid van het product. Je recept voor de lekkerste pecan, chocolade, salted caramel brownie ooit is eindelijk geperfectioneerd en je wilt daar een likkebaardend lekkere foto van om op Pinterest te kunnen zetten.

Je ziet uiteraard prachtig gestyle-de (food)foto’s voorbij komen, maar ook als je geen uitgebreide apparatuur of drijfhouten tafel tot je beschikking hebt kun je mooie resultaten krijgen. Voor niet al te grote objecten is deze oplossing wel heel charmant.

Buy the Foldio at the Photojojo Store!

Een opvouwbare pop-up studio. Met witte wanden en ingebouwde LED-lampjes zijn je foto’s ook met minder beschikbaar licht goed belicht. Je kunt de Foldio makkelijk opzetten door de magnetische verbindingen en na gebruik weer makkelijk opbergen.

Wil je geen standaard witte achtergrond, dan kun je ook de zwarte of grijze achtergrond gebruiken die erbij geleverd worden.

Met wat papier of stof kun je heel makkelijk zelf een leuk achtergrondje in elkaar knutselen.

Dit schattige studiootje kwam ik tegen op de ‘leuke goodies’ website Photojojo

foldio-portable-studio-1b7c.0000001399132487

 

Uiteraard zou je iets dergelijks ook zelf in elkaar kunnen zetten. Een heleboel DIY fotodingen heb ik verzameld op dit Pinterest bord.  Ook bestaan er ‘pop-up’ lichttentjes die niet al te duur zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.