Nieuwe flitser SPEEDLITE 430EX III-RT door Canon aangekondigd

Als opvolger van de Speedlite 430EX II introduceerde Canon vandaag de SPEEDLITE 430EX III-RT en breidt met deze flitser haar EOS System verder uit.  Het nieuwe model biedt een reeks geavanceerde functies, waaronder geïntegreerde sturing met radiosignaal.

Canon_SPEEDLITE-430EX-III-RT

Met een richtgetal van maximaal 43 is dit een flitser die voor veel situaties geschikt is. De mogelijkheid om via infrarood/radio deze flitser aan te sturen geeft een heleboel nieuwe mogelijkheden zoals het op afstand werken met meerdere flitsers. De flitser heeft een zoombereik van 24mm tot 105mm, of tot 14mm met de ingebouwde adapter.

De flitser is onder andere te gebruiken met camera’s die zijn uitgerust met een Integrated Speedlite Transmitter, zoals de EOS 760D en EOS 70D. Dit maakt het mogelijk de SPEEDLITE 430EX III-RT te gebruiken als off-camera flitser waarbij de flits en het vermogen regelbaar zijn via het cameramenu.

Ook met het Radio Transmitter (RT) systeem is deze flitser te gebruiken en biedt gebruikers de mogelijkheid om maximaal vijf groepen RT-flitsers bestaande uit in totaal maximaal 15 flitsers vanaf afstanden tot 30 meter aan te sturen. De SPEEDLITE 430EX III-RT kan ook worden aangestuurd metCanon’s ST-E3-RT of Speedlite 600EX-RT units.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.