Location, location, location….

Vandaag met Johan mee geweest naar een productpresentatie van Bang & Olufsen. Het bleek een wat meer exclusieve aangelegenheid dan we hadden gedacht.. Samen met de directeur van B&O Nederland (die ons verbazingwekkend genoeg herkende van een vorige gelegenheid..) zaten we met een man of 17 en 3 vrouwen aan tafel. De tafel werd gebruikt voor een presentatie, beamer erboven en de info werd geprojecteerd. Tussen elke gang werd er een tipje van de sluier van het nieuwe product (de Beosound 5) opgelicht. Het eten was errrg lekker en er werd gezellig gebabbeld. Na het dessert (met bladgoud!) mochten we spelen met het electronisch spul.

Wat ook erg leuk was, was de locatie! Het voormalig postkantoor op de Coolsingel te Rotterdam. Wat zou ik daar graag een keer een fotoshoot doen! Ook als regenlocatie voor een trouwreportage lijkt het me geweldig!

Na afloop nog in gesprek geraakt met een foto-enthousiaste portier. Hier wat shots van vandaag: Voor meer info over de Beosound 5 verwijs ik uiteraard naar Johans blog: www.avblog.nl.

Voormalig Postkantoor Rotterdam

Voormalig Postkantoor Rotterdam

Trappenhuis voormalig Postkantoor Rotterdam

Trappenhuis voormalig Postkantoor Rotterdam

Tegeltjes

Tegeltjes

Lampje

Lampje

Trapje naar de Heren WC

Trapje naar de Heren WC

Leuk lichtspel

Leuk lichtspel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.