Leuke aanbieding Lightroom Presets

In Lightroom is het heel makkelijk om je eigen presets te maken en daarmee ook bij andere foto’s dezelfde bewerkingen toe te kunnen passen.

Heb je geen zin om zelf eindeloos te gaan bewerken tot je het effect hebt dat je voor ogen had dan zijn er inmiddels al vele aanbieders waar je kant-en-klare presets kan aanschaffen.

Op de website Mighty Deals, die wel vaker leuke aanbiedingen hebben met bijvoorbeeld fonts of Photoshop templates, loopt nu deze aanbieding:

Mighty Deals Preset Bundle

Vaak zijn dit soort templates ook heel leuk als uitgangspunt voor je eigen versie van een preset. ‘De kunst afkijken’ zogezegd. En aan 12 dollar kun je je ook niet echt een buil vallen…

De aanbieding loopt tot zondag 3 augustus 2014.

One thought on “Leuke aanbieding Lightroom Presets”

  1. Erik says:

    Tja, ik vind het vaak zo moeilijk om dat soort preset packs op waarde te schatten. De voorbeelden zijn altijd stuk voor stuk mooi, maar een preset moet natuurlijk wel ‘passen’ bij wat je wilt. De foto’s in de voorbeelden zijn altijd optimaal natuurlijk, maar op andere foto’s gebeuren er dan vaak heel andere dingen… Ik maak ze daarom in 98% van de gevallen zelf, omdat ik dan weet wat er gebeurt met een bepaalde foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.