Een nieuw begin

Het jaar 2009 is begonnen. Terugkijkend op 2008 zijn er wel aantal dingen die me te binnen schieten….

Trots op: Het opzeggen van mijn baan in het onderwijs en nu alleen nog met fotografie bezig zijn.

Onverwacht: Het te koop zetten van ons huis.

Grootste blunder: Aan de landelijk bekende caberatier Guido Weijers, die fotowerk komt brengen in de winkel, vragen: En? Op welke naam? Is dat met een “i” of een “ij”? Er er pas een dag later achterkomen waarom ie mij zo verbaasd aankeek…

Verrassend: Het aantal foto-opdrachten dat, zo even op een rij gezet, mijn stoutste verwachtingen overtroffen heeft.

Geweldig: Mijn steun en toeverlaat, grote liefde en beste vriend Johan, die mij in al mijn activiteiten stimuleert en ondersteunt en mijn lieve, fantastische dochter en onvermoeibaar model Ghislaine.

Vooruitkijken naar 2009:

Opening van studio Amfion?
Nog meer foto-opdrachten?
Nieuwe activiteiten op internet?
De eerse foto’s in elk geval alweer gemaakt. In plaats van de standaard “vastleg” foto’s van vuurwerk koos ik voor een andere insteek. De camera op manual focus bijvoorbeeld en dan met voorbedachte rade onscherpe foto’s maken om de sfeer vast te leggen.


Bij deze foto expres wat onderbelicht zodat ik bij de nabewerking met het contrast verhogen dit nogal vurige effect kreeg.

Dan wil ik jullie natuurlijk nog het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. We gaan ervoor!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.