Zwart-wit portretjes

Deze wilde ik jou ook niet onthouden. Je herkent ze ongetwijfeld, dus niet echt nieuw, maar goed voor de “blog”-vulling 🙂 . Deze portretten zijn geschoten naar aanleiding van een academie-opdracht waarbij personen in hun natuurlijke omgeving geportretteerd moesten worden. Ik heb gekozen voor middenformaat omdat dat zo’n mooie scherpteverloop geeft en ik eigenlijk wel erg veel van het vierkante formaat hou.

Pixagogo direct photo link

Pixagogo direct photo link

De serie bestaat uit meer foto’s, maar ik heb nog niet alles digitaal beschikbaar. Ondanks het enorme meerwerk, ontwikkelen-scannen-bewerken, blijft dit mijn favoriet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.