Who’s afraid of RGB!/Trash the dress

Dit lijkt me zoooo stoer om te doen! Een “Trash the dress” bruiloftsreportage! Ik neem aan dat mensen dit meestal niet op de dag zelf doen (lijkt me in elk geval erg onhandig) maar weekje later of zo, of bij goed weer?

Deze is echt übercool!

Hier ook nog wat leuke voorbeelden.

Nou, als het iemand leuk lijkt om een zwembad af te huren en met trouwjurk/trouwpak te water wil gaan, in de branding te gaan liggen rollen met zijn/haar liefje of met de hond door het natte gras te rennen voor een mooi plaatje als aanvulling op jullie trouwreportage…. ik hou me aanbevolen!

Geïnspireerd door de eerste link dacht ik eens wat te experimenteren met gekleurd licht. Maar waar haal je nou zo snel flitsergels vandaan…. Een beetje experimenteren met wat gekleurd vloeipapier en cellofaan leverde ook nog wel aardige resulaten op. En hierbij gelijk het bewijs dat Ghislaine ook niet altijd mooi op de foto staat! 🙂

who’s afraid of red green and blue who’s afraid of red green and blue who’s afraid of red green and blue who’s afraid of red green and blue

Ik wilde een combinatie maken tussen gekleurd en daglicht, maar dat is nog niet helemaal gelukt… bij de tweede zie je aan de rechterkant van het gezicht wel wat daglicht, en bij de laatste zie je dat de poes in het raamkozijn wel door natuurlijk licht belicht wordt.

We oefenen rustig verder. I’m not afraid of Red Green and Blue!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.