Voor en na

Na vorig jaar met veel genoegen de cursus visagie gevolgd te hebben bij Faces in Gorinchem, kon ik mij nu inschrijven voor de vervolgcursus. Deze keer visagie voor fotografie! Heel leuk om te doen en ik hoop nog steeds op veel mensen die bij mij deze combi foto/visagie gaan boeken. En anders ga ik toch maar weer eens zelf wat mensen charteren…

Op de eerste foto is deze dame heel minimaal opgemaakt (die is van de eerste les, daar hebben we alleen het “shapen” geoefend) op de tweede foto “full options”. Daar ben je dan toch wel een uurtje mee bezig. Ze was zelf tevreden met het resultaat. Grappig dat andere mensen hele andere kleuren voor je kiezen dan jezelf zou doen. Soms een echte eye-opener, soms een “OOH NEE waar is de reinigingslotion” -gevoel…

visagie

visagie

Ook van mijzelf een portretje erbij, vind alleen dat ik er ’s avonds wat te vermoeid uitzie (vooral na een dag kleuteren 🙂 ) om goed gefotografeerd te worden.

visagie

Voor en na

Na vorig jaar met veel genoegen de cursus visagie gevolgd te hebben bij Faces in Gorinchem, kon ik mij nu inschrijven voor de vervolgcursus. Deze keer visagie voor fotografie! Heel leuk om te doen en ik hoop nog steeds op veel mensen die bij mij deze combi foto/visagie gaan boeken. En anders ga ik toch maar weer eens zelf wat mensen charteren…

Op de eerste foto is deze dame heel minimaal opgemaakt (die is van de eerste les, daar hebben we alleen het “shapen” geoefend) op de tweede foto “full options”. Daar ben je dan toch wel een uurtje mee bezig. Ze was zelf tevreden met het resultaat. Grappig dat andere mensen hele andere kleuren voor je kiezen dan jezelf zou doen. Soms een echte eye-opener, soms een “OOH NEE waar is de reinigingslotion” -gevoel…

visagie

visagie

Ook van mijzelf een portretje erbij, vind alleen dat ik er ’s avonds wat te vermoeid uitzie (vooral na een dag kleuteren 🙂 ) om goed gefotografeerd te worden.

visagie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.