Nog meer proefopnames

Ben gisteren even proefopnames gaan maken IN kasteel loevestein. Vooral ook om even weer mijn orientatie daar te vinden, volgens mij was ik er na onze eigen trouwreportage niet meer geweest…
Het is binnen donker…. erg donker…. ik hoop heel erg op maar een beetje mooi weer, zolang het niet hoost van de regen, gaan we voor de buitenvariant… Wel nog geregeld dat we eventueel in een restaurantje (Schering en Inslag) terecht kunnen. Vandaag nog even de auto uitzuigen en wassen. Moet toch een beetje representatief voor de dag komen nietwaar 🙂 .
Best al een heleboel ideeen, ben benieuwd wat ervan gaat lukken. Ik denk wel dat ik een spiekbriefje in mijn tas doe.
Wel jammer dat je nu geen commentaar meer kan geven voor morgen 🙂 . En achteraf graag niet een hele waslijst van wat ik allemaal fout heb gedaan a.u.b.!!
loevestein-proef-50.jpg
Hier nog een reflectieschermpje bijdenken…
proef-83.jpg
Zomaar even wat zitten rommelen met de kleuren, effect is nog wel leuk, al is het op het moment meer de “kodakcolour” die je veel ziet in de reportages. Zwartwit of heel veel kleur. Sepia is er helemaal uit zo te zien overal (oooh wat vreselijk jammer….)
proef-101.jpg
Deze vind ik zelf eigenlijk best goed geslaagd. Heb ook nog even Florence en Erics trouwalbum geleend, zij hebben destijds ook in Woudrichem foto’s gemaakt. Sommige foto’s best aardig, maar ook een aantal “no no’s”. Laat nooit de bruidegom zijn voet op een verhoging plaatsen, waarbij de knie meer moet buigen dan 90 graden. In het gemeentehuis hebben zij hele donkere foto’s, alleen een paar niet geflitste vind ik ok. Ook te gemaakte poses vind ik zelf niet mooi. Maar goed, ook hierin is er natuurlijk zeker een mode te ontdekken. Tegenwoordig moet alles “spontaan” wat je je natuurlijk ook vroeger niet kon veroorloven als je dure films gebruikte.
pict0058-copy.jpg
Als ik deze foto morgen ook moet maken, ga ik denk ik de flitser los neerzetten met een parapluutje. Deze is met een eenvoudig kartonnetje bovenop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.