Nieuwe compacte printer in de Canon Selphy lijn: CP 1200

We hebben massa’s foto’s op onze computer, telefoon of tablet maar wat is er eigenlijk leuker dat eens een foto op je prikbord of in een lijstje doen? Doe je dit regelmatig dan zijn de Selphy printers van Canon een ideale uitvinding. Deze nieuwe telg, de Canon Selphy cp1200, heeft weer een aantal nieuwe features.

Werken gewone huis-tuin-en-keuken-printers met inktjet, deze lijn van printers werkt met dye-sub techniek, waardoor met folie en warmte je print ontstaat. Voordelen zijn dat deze direct droog en watervast zijn.

Dit nieuwe compacte printertje van Canon kan ook via WiFi of Airprint je foto’s afdrukken. Dus direct van je Android en Apple device naar de printer sturen is een peuleschilletje.

Natuurlijk kun je deze printer ook verbinden met je computer of een usb, geheugenkaart of PictBridge-compatibele camera gebruiken.

Een printje maken kost ongeveer 47 seconden en je kunt kiezen hoe je de afwerking wil van je foto’s: Glanzend of semi-mat. Je kunt printjes maken van 10×15 cm, er zijn ook kleine en grotere stickers beschikbaar waar je op kan afdrukken.

Ook is er optioneel een accu beschikbaar zodat je ook zonder stopcontact in de buurt afdrukken kunt maken, ongeveer 54 prints per volle accu.

Het design is met deze versie wel weer iets veranderd, meer afgerond.

SELPHY CP1200 Default_tcm16-1335270

One thought on “Nieuwe compacte printer in de Canon Selphy lijn: CP 1200”

  1. Pingback: Een Canon Selphy printer installeren als je Windows 10 gebruikt - Strobista
  2. Trackback: Een Canon Selphy printer installeren als je Windows 10 gebruikt - Strobista

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.