Meten is weten

Zal ik je even meten mamma?
Altijd handig zo’n onderwerp dat zelf de lichtmeter kan vasthouden.

lichtmeter lichtmeter

Heb zelf een wat minder eenmalige snoot gemaakt van rubberblad en ducktape. Nog geen tijd gehad om even uit te proberen, maar daar was nu een mooi moment voor. Had graag buiten wat willen fotograferen, maar helaas was daar het weer vandaag niet echt geschikt voor. Met de lichtmeter het licht van mijn losse sony 56 flitser meten lukt nog niet helemaal perfect. Geen idee wat ik daar nu fout doe, waarschijnlijk instellinkje dingetje, maar daar komen we nog wel achter. Heeee had ik niet mijn iso naar 400 gegooid voor het een of ander? Check… grommm. Ok, volgende keer beter.

lichtmeter lichtmeter lichtmeter

Ok, en nu is Ghislaine het zat!

lichtmeter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.