Lente…

Het is het al een poosje, lente. Toch vind ik de natuur de afgelopen twee weken wel ineens heel erg het voorjaar in gehobbeld te zijn. Niet dat ik op het moment veel buiten kom… We hebben op 3 april de sleutel gekregen van ons nieuwe huis, inclusief ruimte voor een studio!

We zijn druk bezig met het naar onze zin maken van het woongedeelte. Toch is het ook  mooi om te zien hoe op een nieuwe plek de lente tevoorschijn komt.

We hebben het geluk dat de vorige bewoners de tuin een aantal jaren geleden mooi aan hebben laten leggen. Naast een groot aantal vaste planten zijn er ook geleide appelboompjes aangeplant. Ook in onze huidige tuin staan appelbomen, maar die zijn op stam, dus gaat het letterlijk een beetje “over je hoofd”.  Nu is het prachtig om te zien hoe ,in mijn ogen, in twee tellen de hele boompjes in bloei staan en in dit geval op ooghoogte!

2009_04_20_bloesem_dsc3629

Weinig tijd om te fotograferen dus in deze weken. Ook Ghislaine heeft er enigszins onder te lijden.. Ze moet veel en er kan weinig.  Gecombineerd met het huwelijk van een oom en (nu echt) tante dit weekend had ze het even gehad. We “moesten” nog even wat afmaken en dit was het resultaat:

dsc03691

Toch is ze ook nu reuzelief en huppelt ze op haar heel eigen wijze door de verhuis-/klusperikelen heen..

2009_04_20_ghislaine_dsc3687