Illegal Colours?

Illegal Colours… Het is een term die ik aan Photoshop heb ontleend. Nu het fotograferen wat meer dan een hobby begint te worden, vond ik het tijd voor een tweede website. Op Amfion.net heb ik mijn commerciële activiteiten gebundeld. Hier wil ik voornamelijk eigen werk gaan laten zien en mijn blog bijhouden.

In het fotograferen probeer in steeds wat meer te groeien. De aanschaf van de digitale spiegelreflex (in mijn geval een Konica Minolta 7D) heeft mijn leerproces versneld. Het direct kunnen terugzien en het bijna onbeperkt kunnen fotograferen (zonder het prijskaartje van films/ontwikkelen/afdrukken) heeft daar ook een rol in gespeeld.

Mijn zelfvertrouwen in het fotograferen is zeker nog in ontwikkeling. Zou ik twee jaar geleden nog heel hard “NEE” gegild hebben als iemand mij een opdracht zou hebben gegeven, nu heb ik toch de stap gezet om flink met mijzelf te gaan leuren wat al in diverse opdrachten heeft geresulteerd.

Wat wil ik nou eigenlijk gaan bereiken? Moeilijke vraag. Ik ben nu in een fase dat ik eerst eens wil kijken of het blijft lopen met de opdrachten, zoveel mogelijk ervaring opdoen. De combinatie van een vaste baan en freelance fotograferen bevalt mij heel goed, maar wie weet welke uitdagingen nog op mijn pad gaan komen (of welke uitdagingen ik nog ga zoeken….).

Antonette de Groot

Illegal Colours
Antonette de Groot

Jasmijn 2

4281 LV Andel

0183449012

zwf54931351-copy.jpg

2 thoughts on “Illegal Colours?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.