Cashback acties camera-fabrikanten

Zo tegen de zomervakantie hebben veel camerafabrikanten leuke cashback-acties of andere aanbiedingen. Stond het toch al op je to-do lijstje om een nieuwe camera of lens aan te gaan schaffen dan is het natuurlijk altijd de moeite waard om even te kijken wat er zoal in de aanbieding is. Hier een overzicht:

Samsung

Bij geselecteerde Samsung Nx camera’s krijg je een Galaxy Tab 3 Lite tablet cadeau. Je kunt hier de voorwaarden lezen. Tot en met 30 juni kun je van deze actie gebruik maken.

NX_Desktopdescr_4_445x325_1.02

Sigma

Lensfabrikant Sigma geeft geld terug op een aantal mooie lenzen, deze actie loopt tot 15 juli 2014. Springsavers Sigma Benelux

sigma-spring-savers

Canon

Canon heeft onder de noemer “Perfect Summer” een aantal mogelijkheden: Cashback, tegoed of een workshop bij een van de actieproducten. Kies je voor het tegoed, dan kun je dat tot 31 oktober 2014 besteden.

canon_perfect_summer

Olympus

Olympus heeft een promotie met de OM-D E-M1 waarbij je tot 200 euro terug krijgt voor je oude camera. Maar ook een gratis batterijhouder bij de OM-D E-M5 en een gratis 40-150mm bij aanschaf van een Olympus PEN E-P5 Body of een PEN E-P5 Kit. Deze actie loopt tot 30 juni.

promotie april 2014

Nikon

Met als thema “I am travel inspiration”  heeft Nikon een tweetal summerdeals op compact- en instap spiegelreflexcamera’s. Om voor de korting in aanmerking te komen moet je camera voor eind juli gekocht zijn, je hebt tot 15 augustus om je gegevens in te sturen.

323-nikonactiecashback_homex

Panasonic

Bij Panasonic cashback op een aantal camera’s en lenzen: Panasonic GM1, W850 videocamera, compactcamera TZ55 Lumix G lenzen.

Aanschaffen voor eind juni geeft recht op de cashback.

panasonic cashback

Tamron

Lensfabrikant Tamron geeft cashback op de 18-270 en 24-70 lens, als je die voor 15 augustus aanschaft. (via Transcontinenta)

tamron cashback

Sony

Bij Sony kun je geld terugkrijgen als je een van deze Alpha camera’s aanschaft. In kleine letters lees ik ook dat dit geldt voor deze lenzen: SEL-2470Z, SEL-35F28Z, SEL-55F18Z, SEL-70200 waarbij je allemaal 100 euro retour krijgt. Ook bij een flink aantal compactcamera’s en handycams kun je geld terug krijgen. Om voor de Sony cashback in aanmerking te komen moet je product voor 3 augustus 2014 gekocht zijn. 

sony cashback

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.